Assortiment

Met een hoogwaardige kwaliteitsvloer in uw woning of bedrijfspand kan een sfeervol interieur of professionale uitstraling gecreëerd worden. De kwaliteit van de vloer moet aansluiten bij de functionaliteit van de ruimte. Het is belangrijk dat hierin een goede keuze wordt gemaakt. Een vloer die past bij de inrichting van uw woning of bedrijfspand zorgt voor eenheid en rust. De methode van leggen, de afwerking en de mate van onderhoud spelen ook een belangrijke rol. De vloeren van Laminaat en PVC Groothandel Rotterdam zijn van hoogwaardige kwaliteit en makkelijk in onderhoud.

Laminaat en PVC Groothandel Rotterdam heeft meer dan 400 verschillende soorten laminaat en PVC vloeren in het assortiment. Met deskundig advies, eerlijke prijzen en duidelijke afspraken bent u zeker tevreden. Of het nu gaat om een vloer voor een bedrijfspand, woning, winkel of kantoorpand met de Laminaat en PVC Groothandel Rotterdam vindt u gegarandeerd een perfecte vloer.

Creëer de perfecte sfeer met een vloer van Laminaat en PVC Groothandel Rotterdam. Voor elk project de juiste vloer want Laminaat en PVC Groothandel Rotterdam verkoopt alleen hoogwaardige vloeren met bijvoorbeeld een anti-slip laag en industriële vloeren. Ook watervaste vloeren zijn direct leverbaar.


Wij hebben het nieuwste assortiment laminaat vloeren en PVC vloeren. Wij leveren ook ondervloeren die passen bij de functionaliteit van de ruimte en de gestelde woonwensen van particulieren en bedrijven. Wilt u ook gebruik maken van onze legservice, dat kan.
U bent gegarandeerd van een goede vloer bij Laminaat en PVC Groothandel Rotterdam. We garanderen een hoogwaardige afwerking met ons brede aanbod bijpassende vloer- en wand plinten, gelegd door onze vakmensen.

Een laminaat- of PVC vloer is een goede keuze als het gaat om de inrichting van een woning, kantoor of badkamer en tegenwoordig ook voor de afwerking van wanden. Laminaat en PVC Groothandel heeft voor elk project dé geschikte vloer!


Laminaat vloeren

Een laminaatvloer is één van de veel gemaakte keuzes voor een nieuwe vloer. Zowel zakelijke ruimtes, opslagplaatsen als particulier ruimtes zijn tegenwoordig voorzien van een laminaatvloer. Veel mensen kiezen voor een laminaatvloer omdat het makkelijk te reinigen is en de kwaliteit van de vloer vaak goed is. Op veel soorten laminaat vloeren wordt levenslange garantie gegeven bij Laminaat en PVC Groothandel. Daarnaast kiezen veel mensen een laminaatvloer omdat leggen met het kliksysteem gemakkelijk is. Lees meer..


PVC Vloeren

Tegenwoordig is een PVC vloer ook een populaire keuze voor een nieuwe vloer. Niet alleen in badkamers maar ook in woon – en slaapkamers, PVC vloeren vormen een sterke basis. Wij verkopen PVC vloeren in allerlei soorten en maten. Wij werken met vele A-merken en ons assortiment is zeer uitgebreid. Laminaat en PVC Groothandel is gespecialiseerd in het installeren van een PVC vloer en werkt uitsluitend met bekwame vakmensen. Wilt u de vloer laten verlijmen, of kiest u liever voor klik PVC, laat u vooraf goed adviseren en u bent gegarandeerd van jaren plezier. Lees meer.


Ondervloeren

Wij hebben voor elke situatie een passende ondervloer. Of het nou een ondervloer is voor in vochtige ruimtes, een ondervloer die moet dienen als egalisator, een ondervloer die geschikt is voor isolatie, geluid reduceert of warmte kan geleiden.. We hebben het!

Kom naar onze showroom aan de Linschotenstraat 100 a in Rotterdam.

Merken ondervloeren
AQUA ALUFLEX, PROTECTA 3, PROTECTA PRO, SOUNDBLOCK SUPREME, EXCELLENT HEAT-FOIL , UNDERFLOOR, EGALISO SILENT +


Afwerking

Plinten zijn een belangrijk onderdeel van de afwerking. Vergelijkbaar met een lijst om een schilderij, de lijst maakt het compleet. Helaas komt het te vaak voor dat als de vloer gelegd is, de randafwerking vergeten wordt.
Bij onze legservice is deze afwerking standaard onderdeel van onze dienstverlening, voor slechts 10 euro per vierkante meter ben je verzekerd van een goede kwaliteits vloer inclusief afwerking.

Randafwerking zoals plinten en afwerklijsten zijn er in veel verschillende soorten en maten. Laminaat en PVC Groothandel leggen u graag uit welke randafwerking geschikt is, bezoek daarom onze showroom in Rotterdam voor het juiste advies.


Accessoires

Schoonmaken en onderhouden van een vloer is noodzakelijk. Een vloer uit onze collectie staat garant voor jarenlang woon- of werkplezier. Om optimaal van uw laminaatvloer te genieten is het van belang dat u de vloer op de juiste manier onderhoudt. Vraag in onze winkel naar het juiste accessoires die geschikt is om uw vloer mee te reinigen en onderhouden.