Laminaat en PVC vloeren Groothandel Rotterdam

Vestiging

We heten u welkom in onze showroom van 350m2 met meer dan 400 soorten laminaat. Voor uw kantoor of bedrijfspand. Altijd de nieuwste trends, duidelijke afspraken, geen lange wachttijden. Voor het juiste advies op maat komt u naar Laminaat & PVC Groothandel Rotterdam, laminaat voor outlet prijzen.

Zakelijk en particulier

Voor woningen en kantoorpanden, zakelijk of particulier. U bent bij ons van harte welkom! Bekijk ons ruime assortiment in de showroom aan de Linschotenstraat in Rotterdam of maak een afspraak, wij hanteren ruime openingstijden. Laminaat & PVC Groothandel Rotterdam heeft altijd de nieuwste woon trends en alles is direct leverbaar.

De beste keuze,

in top kwaliteit laminaat en PVC vloeren in Zuid-Holland en daarbuiten

Laminaat en PVC vloeren Groothandel Rotterdam

Laminaat en PVC Groothandel Rotterdam. Voor kwalitatief, hoogwaardige vloeren op kantoor, in uw winkel of in uw woning. Meer dan 400 soorten laminaat, absoluut de ruimste keuze. Geluidsdichte laminaatvloer of PVC vloer in uw winkel. Voor ieder project de juiste projectvloer.

De beste keuze laminaat en PVC vloeren voor winkel en detailhandel, kantoor ruimte of woning inrichting. Hoogwaardige kwaliteitsvloeren voor eerlijke prijzen, kom langs in onze showroom of maak een afspraak. Linschotenstraat 100a ROTTERDAM.

De grootste showroom in de regio Rotterdam. Ruim 350m2 aan assortiment en meer dan 400 soorten laminaat en PVC. Snelle levering van uw laminaat- of PVC vloer is mogelijk. Wij hebben geen lange wacht tijden en alle soorten vloeren kunnen direct worden geleverd. Laminaat en PVC groothandel heeft bezorging aan huis, dit is gratis vanaf 500 euro. Snelle oplevering van uw kantoorpand of winkel met een laminaat of PVC vloer door Laminaat en PVC Groothandel Rotterdam.

Vele tevreden klanten gingen u voor, bekijk hier onze afgeronde projecten.

Laminaat en PVC vloeren Groothandel Rotterdam

De showroom aan de Linschotenstraat 100a is vijf dagen per week geopend.

DagenUren
MaandagGesloten
Dinsdag11:00 – 16:00
Woensdag11:00 – 16:00
Donderdag11:00 – 16:00
Vrijdag11:00 – 16:00
Zaterdag11:00 – 16:00

Voor vrijblijvend advies over de juiste vloer bent u van harte welkom. Laat één van onze medewerkers u helpen met het maken van de beste keuze in een laminaat- of PVC vloer. U kunt bij ons ook terecht voor het juiste advies over uw woning inrichting, of inrichting voor kantoorpand / project vloeren.

Meer dan 400 soorten vloeren beschikbaar, gegarandeerd de perfecte vloer voor uw project.

Laminaat en PVC groothandel Rotterdam heeft alleen eerlijke prijzen.

Gratis parkeren voor de deur.

Klik hier voor de Routebeschrijving